vrijdag 4 maart 2016

Wat heb ik gedaan, in mijn vakantie.


Mijn voornemen was om deze vakantie een aantal artikelen te schijven voor jullie, maar aangezien dat er niet van is gekomen zat ik vandaag in de problemen. Geen artikelen meer op voorraad, een writers block van hier tot Tokio en dan is het ook nog eens vrijdag. Jullie hadden waarschijnlijk al veel eerder een artikel verwacht, wil jij weten wat mij bezig hield? Kijk dan snel verder! 

Afbeeldingsresultaat voor quote writers block
Bron.1.  Netflix, eerlijk is eerlijk sinds ze Merlin er af hebben gehaald zonk de moed me wel even in de schoenen ik kon een hele poos geen leuke serie vinden. Maar intussen ben ik de eigenaar van een Vampire Diaries verslaving, aanbeland bij het einde van seizoen 2 moest ik hier toch 2 hele dagen aan besteden.
 Bron.
2. Reizen, ik heb sinds een paar maandjes mijn studenten-OV en maak hier ook wel gebruik van. Ik ben een dagje naar Utrecht geweest en een dagje naar Preston Palace in Almelo.
3. School, natuurlijk laten de docenten ons niet zonder huiswerk gaan om vakantie te vieren!
4. Bijbaantje, ook ik geloof eraan zonder mijn bijbaantje was ik nergens dus ik moest ook nog 3 dagen werken!


Wat heeft jullie allemaal bezig gehouden deze vakantie? En heb je nog een netflix aanrader voor mij?

2 opmerkingen:

 1. The Vampire Diaries is super leuk! Misschien een tip om Bloglovin aan te maken zodat mensen je ook kunnen volgen? xoxo Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb bloglovin, ik kan alleen geen leuke afbeelding vinden om eraan te linken! Ik heb een tijdelijke in mijn sidebar gezet :) Bedankt voor je tip!
   Greetzz, Carmen

   Verwijderen