Over mij

Hoii en welkom op mijn blog!

Je bezoekt deze pagina vast omdat je wilt weten wie er achter dit blog zit, en waarom ik dit blog heb?
Nou dat zal ik je vertellen, mijn naam is Carmen en ik ben 18 jaartjes jong! Dat houd dus in dat ik volgens de wet volwassen ben, maar de maatschappij hier nog wat anders over denkt.

Dit ben ik :)
Mijn hobby's zijn best toepasselijk op mijn blog want dit zijn, bloggen (duhh), koken, bakken en netflix kijken. Hmmm, ik weet niet zeker of je het laatste wel een hobby kunt noemen maar er gaat wel veel mijn vrije tijd in zitten.

Ik doe een opleiding tot verpleegkundige en werk als vakkenvuller bij de AH hier in de wijk, en hier zul je ook wel regelmatig fotos van tegen komen in mijn diary's dat zijn trouwens mijn enige maandelijks terug komende berichten!

Hoe ik mijn blog ben begonnen is eigenlijk niet zo moeilijk, ik kook en bak al sinds ik 12 was ik maakte sites of schreef mijn recepten uit en dat raakte ik weer kwijt. Dus hier zijn we dan, er was ooit een tv progamma genaamd live and cooking dit stopte en mijn moeder zei misschien is dat een leuke naam voor je blog! Nu kan ik niet zomaar zo'n naam overnemen dus maakte ik er life and cook van.

Wil je nou meer weten? lees dan mijn get to know me tag en mijn My life in 20 questions tag!

Wil je contact met mij opnemen? Mailen kan naar alblascarmen@gmail.com maar ik reageer ook altijd op mijn social media!