dinsdag 26 april 2016

Spa dag, at home!

Deze week heb ik tentamen week, dat houd in een vrije week maar wel 2 erg belangrijke toetsen! En wat is dan lekkerder dan een warm bad, lekker zeep en een smoothie?! Vandaag een artikel om jouw eigen bad kamer om te toveren in een spa!

Bron.Aller eerst, is het tijd om achter die laptop/telefoon/computer weg te gaan. (nou, ik zou wel eerst het artikel af lezen!) Al die afleidingen, zijn niet nodig als je tijd voor jezelf neemt!


Nu je dat hebt gedaan, is het tijd om door de zeepjes te gaan rommelen en het bad alvast vol te laten lopen. Je lievelings scrub, zeep, shampoo alles kun je klaarzetten! Voor wat extra sfeer kun je er nog voor kiezen om kaarsjes aan te steken.

Hierna kun je je make-up eraf halen om ook je gezicht goed te reinigen, hierna kun je nog een maskertje op doen of je gezicht in masseren met een verfrissende scrub.
Na dat je je make up eraf gehaald hebt, is het tijd om in dat bad te stappen (je kunt natuurlijk ook onder de douche stappen) Even aan niks te denken, en je helemaal te ontspannen. Lukt dit nou niet zo goed, ga dan letten op je ademhaling.
vanaf hier komt het eigenlijk aan op wat je zelf het prettigst vind, eerst je haren verzorgen of eerst je huid, of natuurlijk eerst door je nieuwe magazine bladeren!
Bron.

Zoals je hebt kunnen lezen is het niet heel moeilijk om je eigen spa dag te houden, nadat je uit de bad kamer bent gekomen kun je nog lekker op de bank een film kijken!

Heb jij nog tips voor de lezers? En wat is jou favoriete drankje tijdens een spa dag?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten