vrijdag 26 februari 2016

Foto dairy, februari 2016

Alweer een hele maand voorbij, waarin ik veel aan mijn blog heb gewerkt, weer volledig naar school ben gegaan en natuurlijk lekkere dingen heb gemaakt! Ik probeer regelmatig foto's te uploaden op mijn Instagram, @life.and.cook alleen soms heb ik van die dagen dat dat gewoon niet wil!
Daarom hieronder even een kort fotoverslagje van mijn februari!



dinsdag 23 februari 2016

7 tips & tricks om beter te leren!

Iedereen heeft het wel eens, een week waarin je zo veel huiswerk hebt. Dat je door de bomen het bos niet meer ziet, je begint aan het één maakt dat half af en werkt verder aan iets anders waardoor je er vervolgens om middernacht achter komt dat je het niet helemaal klaar had.
Of die wel begeerde toets weken, waarin je tig hoofdstukken moet kennen maar waarvoor je alleen de ochtend ervoor hebt geleerd en het toch presteert om een voldoende te halen, pieuwww!
Hieronder een aantal tips & tricks om je beter te kunnen focussen op je schoolwerk!

Bron.

vrijdag 19 februari 2016

10 Irritaties van 'vakkenvullers'

Zoals jullie misschien al wel weten ben ik vakkenvuller bij AH Hier in de wijk, hier vul en spiegel ik wekelijks. Nu zijn er altijd wel wat plus en min puntjes, ben jij benieuwd naar 10 herkenbare dingen? Lees dan snel verder!

dinsdag 16 februari 2016

TAG: Get to know me

Normaal begin je met een blog post over jezelf, maar aangezien ik dan eerst nog wat moest bedenken en ik er maar niet op kwam was ik begonnen met mijn artikel over superfoods. Intussen heb ik wat gevonden waardoor jullie mij beter kunnen leren kennen, en ik wat over mezelf kan vertellen. Hier komt hij dan de Get to know me tag!




vrijdag 12 februari 2016

Bucketlist! #1

Een bucketlist is sinds 2007 niet meer uit het straat beeld weg te denken, (bijna) iedereen heeft er wel één. Of hij nou in je hoofd zit, in je schoolboeken staat of vol enthousiasme op je facebook staat is voor iedereen verschillend. Maar waar komt dit begrip eigenlijk vandaag?

dinsdag 9 februari 2016

3 Superfoods + receptje.

Superfoods, je hebt er vast al wel eens van gehoord in de wandelgangen van de supermarkt. Of er zelfs bij staan kijken. Maar wat maakt een superfood nou een superfood? Dat zijn de 12 of meer positieve stoffen die hierin zitten, hierbij kun je denken aan vitamines, mineralen en antioxidanten.
 Of deze foods ook echt een positieve werking hebben op het lichaam, is nog niet voldoende bewezen. Wel weten we dat het tekorten aanvult die vaak uit kant-en-klaar maaltijden zijn gehaald. Die positieve werkingen kunnen zijn, dat je meer energie krijgt, het versterkt je immuunsysteem, ze zuiveren je lichaam en het schijnt dat je door het eten van superfoods ook minder word aangetrokken tot het eten van ongezonde producten.